Nederlands Deutsch English Fran´┐Żais  


Over 4-Attention

In de sierteeltwereld vinden anno 2010 enorme veranderingen plaats. De productie verplaatst zich in snel tempo naar alle delen van de wereld, de handel wordt internationaler en complexer. Ook de bloemist verandert en legt zich meer en meer toe op het creëren van toegevoegde waarde vanuit zijn winkel. Accessoires spelen daarbij een steeds belangrijker rol.

Onze missie is om in deze dynamische omgeving lijnrijders, verzendexporteurs en cash & carry-bedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen bij de vermarkting van accessoires.

4-Attention maakt gebruik van vooruitstrevende automatiseringssystemen en ontwikkelt deze steeds verder samen met onze klanten. Hierdoor ontstaat een moderne keten met als voordelen:

   - kostenefficiëntie door koppeling van uw en onze systemen;
   - korte besteltijden;
   - groot, actueel assortiment;
   - minimaal voorraadrisico voor onze klanten;
   - gebruiksgemak.

4-Attention is een jong bedrijf maar wij beschikken over jarenlange ervaring en know-how op het gebied van accessoires. Ons streven is het om op professionele én persoonlijke wijze mee te denken met onze klanten.

Wij geloven dat persoonlijke ondersteuning, gebruik van de modernste technieken en het bundelen van inkoopkracht de ingrediënten zijn om met elkaar te komen tot een voor iedere partij profitabele vermarkting van accessoires.

Home

 

Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.